Finn en SugarDaddy eller SugarBabe på SugarDaters®

Blogginnlegg 050505 31 2020 13:22

SugarDaters Betalingsfeil er løst

Kjære sugar-datere   De av dere som ville betale for Premium-medlemskap nylig, kan ha opplevd problemer med betalingen. Dette skyldtes et problem med betalingsportalen vår. Vi vil informere deg om at feilen nå er løst, og vi er glade for å ønske deg velkommen til […]

Blogginnlegget SugarDaters Betalingsfeil er løst ble først vist på Sugardaters® Blog - NO.


Les mer

Blogginnlegg 030303 16 2020 13:03

SugarDaters® Coronavirus Tilbud: Vær trygg – velg nettdating

Akkurat nå forsøker hele Europa å unngå å omgås andre mennesker dersom det er mulig. Vi går ikke ut på nattklubber eller barer, vi unngår store folkemengder, vi har ikke tillit til fremmede. Dette reduserer drastisk mulighetene, og kanskje til og med viljen, til å […]

Blogginnlegget SugarDaters® Coronavirus Tilbud: Vær trygg – velg nettdating ble først vist på Sugardaters® Blog - NO.


Les mer

Blogginnlegg 050505 30 2019 18:21

La oss diskutere begrepet SugarDating

Sommer kommer til en slutt mer eller mindre, og det er på tide å komme tilbake til jobb eller skole igjen etter ferien. Med daglige rutine blir det også en økning i medlemmer til SugarDaters. Vi her på SugarDaters ønsker velkommen alle nye og også […]

Blogginnlegget La oss diskutere begrepet SugarDating ble først vist på Sugardaters® Blog - NO.


Les mer

Blogginnlegg 040404 29 2019 10:30

5 gode grunner til å prøve nettdating!

Hvis du fortsatt er i tvil når det gjelder nettdating, så har vi skrevet 5 grunner til at du skal prøve nettdating. Vi lever i et nettbasert miljø så hvorfor ikke gi det et forsøk? 1. Nye mennesker Husker du siste gang du møte noen […]

Blogginnlegget 5 gode grunner til å prøve nettdating! ble først vist på Sugardaters® Blog - NO.


Les merHva er SugarDating og SugarDaters®?

SugarDating handler om gjensidig respekt, kjærlighet og tiltrekning!

I forholdet mellom en SugarDaddy og en SugarBabe er kjønnsrollene oftest mer definerte og gammeldagse. Det er mannen som skjemmer bort, forsørger og gjør livet søtere for kvinnen hans. Kvinnen kan til gjengjeld konsentrere seg om å være en kvinne og skjemme bort mannen som hun er sammen med.
En SugarDaddy er en moden person med erfaring, som har styr på livet sitt og orden i økonomien, og ønsker å dele det han har med en vakker og kanskje en yngre kvinne.
En SugarBabe er ikke en gullgraver, men en vakker kvinne som liker å være sammen med en moden og erfaren mann, som til gjengjeld sørger for at hun ikke kommer til å mangle noe på det materielle planet.

Det er selvfølgelig også mulig å bytte om på rollene, slik at kvinnen er SugarMama og mannen er SugarBoy.

Pålitelighet

SugarDaters® er en datingplattform som har som mål å koble sammen likesinnede personer som tror at forhold blomstrer når de gis næring. SugarDaters® ble lansert i Aarhus i Danmark i 2013. Siden den gang har vi blitt den ledende Sugar Dating-plattformen i Skandinavia og en av de største sugardating-nettstedene i Europa.

Hvordan fungerer SugarDaters®?

SugarDaters® er en seriøs datingside som er spesielt rettet mot de som er på utkikk etter et fordelsmessig forhold. Altså SugarDaddys, SugarMamas og SugarBabes (Mannlige/Kvinnelige)

Gratis for SugarBabes

SugarBabes kan bruke alle nettsidens funksjoner. SugarBabes kan se alle bilder og kommunisere fritt med SugarDaddys og SugarMamas, helt uten kostnad.
Betalende SugarDaddies og SugarMamas kan kommunisere fritt med alle SugarBabes og se alle SugarBabes' bilder.

Gratis å bli med

Sugar Dating er et gjensidig forhold der rollene er klart definerte: En Sugar Daddy/Sugar Mama er den som tar vare på, mens en sugarbaby/boytoy er den som blir tatt vare på. Enkelt og greit!

Bruk SugarDaters® korrekt

Vi vil at du og andre brukere skal ha gode opplevelser hos SugarDaters®, så vær vennlig og les våre vilkår og betingelser før du starter. Brukerstøtten vår er alltid her for å hjelpe!

De beste øyeblikkene man husker, er de som ikke bærer preg av rutine. Andre single er, akkurat som deg, engasjerte eller simpelthen nysgjerrige på å utforske den verden som finnes hos sugar dating.

Hvis du leter etter noen som verdsetter forhold, eller som tror at gaver er romantiske, eller som tror at et one-night-stand er det de trenger i livene sine på dette tidspunktet, er SugarDaters® det ideelle stedet å starte. Vi tror at utgangspunktet for et lykkelig forhold er mer enn bare fysisk tiltrekning. Det handler om respekt, om å bli tatt vare på, og om å ta hensyn til hverandres grenser. For å gi deg den best mulige opplevelsen, godkjenner vi hver nye profil manuelt og utøver vårt veto til å filtrere vekk falske profiler. Velkommen til vårt eksklusive fellesskap, sugar daddy, sugar baby, sugar mama og boy toy.

Skift til Standard nett